Козирогът е десетият астрологически знак на зодиака, управляван от планетата Сатурн. Той е земен знак, точно както Телец и Дева.

Прогноза за 2019 г.:

Декадите на Козирог (родени между 22 декември и 20 януари) са:

Първа декада: от 22 декември до 31 декември, управлявана от Юпитер и Сатурн. Хороскопът за 2019 г. прогнозира, че родените тогава ще спечелят значителни суми през 2019 г.

Be Delicious на Donna Karan е идеален за дамите Козирог от първа декада. Той ободрява благодарение на комбинацията си от ябълки, цветя и краставици, които са сред най-подходящите за тях ароматни нотки. Жената Козирог е готова за още повече подвизи и ще получи заслуженото признание.

 

Втора декада: от 1 януари до 10 януари, управлявана от Марс и Сатурн. През 2019 г. партньорът има последната дума във Вашата връзка - или ще се помирите или тя ще се разпадне. Ако се обичате наистина, проблемите между вас ще се решат.

Be Tempted на Donna Karan е перфектен за представителите от втора декада. Това съблазнително и секси ухание ще Ви накара да пробудите страстта у партньора си и да загърбите проблемите в ежедневието. Не забравяйте, че именно те убиват връзката, затова си обърнете повече внимание един на друг.

 

Трета декада: от 11 януари до 20 януари, управлявана от Слънцето и Сатурн. За родените в трета декада финансовата сфера ще бъде чудесна, ще се появят договори, нова работа, нови взаимоотношения и постижения.

Be Delicious City Blossom Urban Violet на Donna Karan "залепва" чудесно на родените в трета декада на Козирог. Този парфюм умело съчетава живота в големия град, но и природата в градски условия. Делови, красиви и стилни, дамите, носещи този аромат, ще постигат много и ще печелят възхищението на всички в работата си.

Взаимоотношенията с други хора, особено ако те са от различна възрастова група, могат да бъдат тестова зона за голяма част от Козирозите тази година. Ще научите от другите важни уроци през май до август.

 

Лични възможности за Козирог:

Като цяло много от планетите седят в допълващи ъгли към Вашия слънчев знак тази година и вероятно ще откриете, че това отваря вратите на комуникацията около Вас. Можете също така да пътувате повече и по този начин да се срещнете с нови хора. Възможно е да поемете важен ангажимент през януари, който поставя цел за постигане през тази година. От юли до септември е най-доброто време за Вас.

Финанси:

Съвместните финансови начинания могат да имат периоди на трудност, особено за тези в правната система, докато не бъдат завършени през септември. Периодът между 20 юни до 4 юли е важен период за съвместни решения, свързани с финанси или инвестиции, които споделяте.

Любов:

С планетата Сатурн в сектора на взаимоотношенията си, от юни 2018 г. усещате натиск от други хора. Сатурн в тази позиция тества силата на всяка връзка и недотам силните ще приключат. Този цикъл все пак не е обречен и мрачен, тъй като може да доведе до по-подходящи отношения от началото на годината, които нарастват от март. Април и октомври може да са най-изпитателните за това колко добре се разбирате с други хора. Август и началото на септември може да бъде време за хармония в цялата тази област.

Работа:

В тази област със сигурност съществуват възможности за започване на нова работа от 6 януари до началото на февруари. За тези, които учат или са на нова работа, имайте предвид, че от края на септември усилията Ви ще бъдат признати и ще Ви помогнат да подобрите позицията си. За някои преместване в нова работна сфера по-късно през годината се оказва успешно.

Здраве:

Възможно е да сте по-загрижени за здравето на близки до Вас, отколкото за Вашето собствено. Една област, която може да се нуждае от проверка, е вида храна, която вие и най-вече Вашето семейство консумирате. Ако възникнат проблеми, те вероятно ще бъдат свързани със стомашно заболяване и вероятният виновник са млечни и твърде мазни продукти.


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!