Девата е земен знак и се управлява от планетата Меркурий, която символизира промяната. Съвместимите знаци с нея са Козирог, Скорпион, Рак и Телец.

Прогноза за 2019 г.:

Декадите на Дева (родени между 23 август и 23 септември) са:

Първа декада: от 23 август до 3 септември, управлявана от Слънцето и Меркурий. През 2019 г. родените в първа декада често ще правят неща, от които другите бягат, защото знаят, че тези неща трябва да бъдат свършени.

Angel на Thierry Mugler е перфектното допълнение за Девите от първа декада. Той предизвиква приятно и успокояващо усещане за тези работливи пчелички, които като същински ангели се грижат за всичко и всички. Букетът от цветя, плодове и вкусни изкушения им носи много позитивни емоции.

 

Втора декада: от 4 до 13 септември, управлявана от Венера и Меркурий. Представителите на тази декада ще удивят всички около себе си със своя разказвателен талант и изобретателска природа.

Aura на Thierry Mugler ще пасне чудесно на родените във втора декада. Този аромат е магнетичен точно като Вас и ще допълни естествената харизма, която притежавате.

 

Трета декада: от 14 септември до 23 септември, двойно управлявана от Меркурий. През 2019 г. родените в трета декада ще търсят безупречните отношения, идеалното семейство и перфектната работа.

Thierry Mugler Innocent ще допълни чудесно родените в трета декада. Това пленително съчетание от плодове и пралина е чаровно и невинно и напълно покрива стремежите на Девите към перфекционизъм и гладки отношения, лишени от драма.

 

Идеалната година за брак. Мнозина от този знак ще станат родители или ще "родят" нови идеи. До месец май има нужда от някакво сдържане или поставяне в рамка, а от тогава до септември в живота Ви настъпва период на печалба и растеж. Може да се наложи да наблюдавате теглото и храненето си през август/септември.

Лични възможности за Дева:

Вярата в себе си и подобряването на отношението Ви към живота е ключът към най-добрите Ви възможности. Юпитер ще остане в знака Ви до края на септември 2018 г. и ще Ви донесе ползи, ако искате да се движите напред в живота си. Допълнителен късмет ще Ви споходи около средата на годината.

Финанси

Можете да се движите напред тази година поради лични усилия и късмет, съществуващ в съвместните Ви партньорства. Можете също така да влезете в ново финансово партньорство, а разговорите да започнат през април. Бъдете наясно със задълженията си и проучете всичко при подписването на договори през август.

Любов

Планетата на изненадите и непредсказуемите събития и ситуации ще е във Вашия сектор на взаимоотношения. Възможно е в тази сфера да има промени. Мнозина ще започнат нова връзка. Ако търсите партньор, или пътувайте, или обърнете поглед по-далеч от Вашия кръг, за да намерите такъв човек. Дните около слънчевото затъмнение на 14 октомври имат специално значение за Вас.

Работа

Много от Девите ще работят на две места през тази година, особено от април до август. От средата на август до края на септември ще откриете допълнителен ентусиазъм за работа и ще бъдете най-натоварени по това време. Финансови постъпления могат да се очакват през септември.

Здраве

Вие сте склонни да бъдете по-здрави, когато Юпитер е във Вашия знак, но с едно изключение. Тази планета предразполага към партита и приятни изживявания и е възможно повишаване на теглото. От месец май нататък е добре да следите за по-здравословен хранителен режим.


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!