Близнаци, третият астрологически знак в зодиака, се управлява от планетата Венера. Той е въздушен знак, точно както Везни и Водолей.

Прогноза за 2019 г.:

Декадите на Близнаци (родени между 21 май и 21 юни) са:

Първа декада: от 21 май до 1 юни, управлявана от Юпитер и Меркурий. Хороскопът за 2019 г. показва, че родените в тази декада ще се радват на много успехи в личните си отношения и в брака си.

Gucci Bloom е парфюмът, който ще пасне идеално на родените в първата декада. Той е свеж и женствен и ще Ви накара да се почувствате още по-желана и красива. Както разцъфват цветята в него, така цъфтят и Вашите взаимоотношения.


Втора декада: от 2 юни до 11 юни, управлявана от Марс и Меркурий. През 2019 г. представителите от тази декада ще бъдат особено амбициозни и посветени на кариерата си.

Здравината и височината на бамбука съответства на силите и амбициите Ви, затова Gucci Bamboo е точният парфюм на родените през втората декада на Близнаци. Силен, но и грациозен, досущ като Вас, той ще допълни Вашия стремеж към върха.

 

Трета декада: от 12 юни до 21 юни, управлявана от Слънцето и Меркурий. Родените по време ще бъдат ориентирани по-специално към взаимоотношенията с други хора през цялата 2019 г.

Gucci Rush е идеалният избор за представителите на трета декада. Той е много атрактивен и запомнящ се и съответства на този силно интелектуален знак. Близнаците обичат да срещат нови хора и да търсят нови предизвикателства, а този парфюм идеално допълва това.

 

Повечето ще намерят периода от средата на май до края на юни 2019 г. за най-доброто си време. Връзките и парите също ще бъдат важни тогава, а за някои дългоочаквани финансови постъпления се ориентират към Вас около средата на годината. Връзките и пътуванията са най-добри от края на септември до края на годината.

Лични възможности за Близнаци:

Венера ще остане в този знак от 4 април до 7 август и този период ще предлага възможности за Вас. Венера управлява парите, любовта, взаимоотношенията. Тези важни неща от живота могат да бъдат подобрени през цялото това време.

Финанси:

Още веднъж е важно да посочим, че някои от решенията, които вземате от април до юни, ще определят дали живеете според бюджета си, или той ще "взриви" всякакви рамки. Задълженията трябва да бъдат преразгледани през 'ретро' фазата на Венера. Съвместните финансови дела могат да доведат до известно подобрение, но това се очаква по-късно през 2019 г.

Любов:

Венера отново показва влиянието си и личните и любовни взаимоотношения могат да се променят през май и юни. Вероятно е да срещнете много важни хора за цялата продължителност на престоя ѝ, тъй като това са хора с подобно на Вашето интелектуално ниво. Стари проблеми и нетърпеливи обвинения в грешки могат да повлияят на хармонията в отношенията от вас през август/септември. От края на септември започва подобрение и период на разширяване на партньорството.

Работа:

Венера може да участва тук само ако търсите по-високо възнаграждение и такова Ви бъде отказано. След това може да настъпят промени през май и юни. Родените в периода 21-28 май ще могат да решат дали да влязат в изцяло ново поприще от края на март.

Здраве:

Гърлото може да е слабото място за родените през юни. Страдащите от дихателни или бронхиални състояния може да се наложи да потърсят лечение в периода от 10 август до 2 септември.


Ако Ви допада нашият ароматен хороскоп, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с предсказанията на звездите за Вашата зодия!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!