Обичате ли любовните истории? Е, ние също сме безнадеждни романтици. Затова ще Ви поднесем историята на няколко красиви аромата, вдъхновени от най-великото чувство на света...

  1. "Mon Paris" на Yves Saint Laurent.

 

Този парфюм е вдъхновен от силна любовна афера, чието действие се развива в Париж. За двойка, която е тотално обладана от чувствата си. Любовна история, която завърта главата и променя света. Нотките от круша, орхидея и бял мускус в това уханно бижу Ви пренасят в Париж, а любовната история продължава веднага щом се напръскате с него. Предизвикваме Ви да напишете свой собствен завършек на тази страстна история.

  1. "Shalimar" на Guerlain.

 

Не може да не усетите любовта, бликаща от този аромат, който ухае на роза, ванилия и жасмин. Той е вдъхновен от истинска любовна история, случила се в Индия преди повече от 300 години. Шах Джахан, третият император на Индия, имал много жени, но обожавал само една - Мумтаз Махал. Той създал за нея прелестни градини с цветя и фонтани и ги нарекъл Шалимар. Когато Мумтаз починала, нейният любим бил съкрушен и построил Тадж Махал като мавзолей за нея. През 1925 г. на семейство Герлен е разказана тази любовна история и те са толкова дълбоко развълнувани, че създават аромат, наречен Shalimar. Не Taj Mahal, тъй като това би маркирало края на тяхната любовна история, а Shalimar - за да не свърши никога тяхната любов.

  1. "Love Story Eau Sensuelle" на Chloé.

 

Това е един от най-добрите парфюми, лансирани през 2017 година. Меките ухания на портокалов цвят, пасифлора и мускус са абсолютно запленяващи. И тъй като думите "любовна история" се появяват на етикета, ние трябва да ви разкажем за нея. Представете си това - слънцето залязва върху покривите на Париж, лек бриз по бреговете на Сена, а денят се превръща в нощ - тогава се развива съвършената любовна история. Той е очарован и не може да откъсне очи от нея. Тя е малко срамежлива, но без да знае, дава знаци за чувствата си. Истинската любов процъфтява...

  1. "First Instinct" на Abercrombie & Fitch.

 

Тази любовна история не започва в Париж или Венеция. Не, всичко започва в коридора на гимназията някъде в Лос Анджелис, когато едно момиче изпуска учебниците си, а едно момче ѝ помага да ги събере. Очите им се срещат, в стомаха има пеперуди, а останалото е история. Рекламната кампания на аромата също напомня за това - двама младежи се качват в кола. И, повярвайте ни, когато усещате ароматните нотки на джин, тоник, пъпеш и амбра, ще се сетите за онези първи и много силни ученически тръпки.


Ако Ви допада нашият блог, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с тенденциите в грима, красотата и личната грижа!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!