Не би ли било страхотно да изглеждаме 10 години по-млади, отколкото сме? Разбира се, няма нищо лошо в това да изглеждаме на своята собствена възраст, но ако можем да научим някои съвети и трикове, които могат да ни помогнат да изглеждаме по-свежи и млади, тогава всъщност защо не? Това може да повиши самочувствието ни, да ни накара да се чувстваме по-уверени и да изглеждаме по-млади. А ето ги и тях!

 

  1. Започнете да се чувствате по-млади.

 

Първият и най-важен съвет за това как да изглеждате по-млади е да започнете да се чувствате така. Чисто и просто започнете да мислите за себе си като за млад и енергичен човек. Намерете хоби, което Ви прави щастливи. Прегърнете сегашния момент и се наслаждавайте на живота. Усмихвайте се повече - това винаги ни кара да изглеждаме по-млади и красиви!

 

  1. Защитете лицето си от слънцето.

 

Следващият ни съвет как да изглеждате по-млади, отколкото сте, е да защитавате лицето и тялото си от слънцето. Разбира се, слънчевите лъчи са необходими за нашето благосъстояние и е хубаво да получаваме здравословна доза от тях, но избягвайте да излагате кожата си директно на слънчевата светлина, защото тя може да има много вредно въздействие върху младостта Ви. Кремовете за слънцезащита не са просто за плажа, а много от фон дьо тените и продуктите за лице съдържат SPF фактор.

 

  1. Насладете се на здравословни мазнини.

 

Ако искате да изглеждате и да се чувствате най-добре, не пренебрегвайте есенциалните мастни киселини, тъй като те помагат на мозъка да функционира гладко и са жизненоважни за здравето на кожата. Затова добавете повече авокадо и мазна риба в хранителния си режим и се уверете, че използвате редовно мазнини като зехтин.

 

  1. Хидратирайте се редовно.

 

Пиенето на много вода и добрият сън са нещо изключително съществено за здравето, младостта и красотата. Но ако искате младостта Ви да продължи по-дълго и кожата ви да изглежда по-здрава, не пренебрегвайте козметичната овлажняваща грижа.

Продукти за лице

 

  1. Правете лицеви упражнения.

 

Вашето лице има мускули, точно както и тялото. Добър начин за това как да изглеждате по-млади, е да упражнявате лицевите си мускули. В интернет има много видеоклипове за фитнес за лице. Препоръчваме Ви да разгледате някои от тези видеоклипове и упражнявате лицевите си мускули и да ги поддържате добре тонизирани и по-млади.

 

  1. Мигли като на девойка!

 

Красиви, дълги и извити мигли могат да променят много облика на лицето. Можете да използвате удължения или да полагате грижа за Вашите собствени, правейки ги по-здрави, тъмни и гъсти. Вече има достатъчно продукти, които да се погрижат за красотата на миглите, а това неимоверно води до по-младежки вид.

Мигли

 

  1. Открийте младежки грим, който Ви подхожда.

 

Гримът наистина може да направи чудеса! Ние вярваме, че ако нанесете грим по правилния начин, той може да изтрие години от лицето. Когато става дума за младежки грим - по-малко е най-доброто! Използвайте фон дьо тен и коректор само на места, където имате нужда от него, за да изравните тена. След това добавете розово на устните и скулите, нагласете веждите си и нанесете лек слой спирала. Това е всичко, от което се нуждаете, за да създадете красив младежки вид, да подчертаете красотата си и да покажете естествените си черти.

Грим

 

  1. Избягвайте инжекции с ботокс и филъри.

 

Препоръчваме Ви да помислите внимателно, преди да се обърнете към пластичната хирургия. Има многобройни примери с известни личности, които буквално съсипаха лицето си, използвайки неразумно различни интервенции. Ако твърдо сте решили, че искате ботокс или филъри, направете задълбочено проучване, защото някои неща често може да са непоправими.

 

  1. Погрижете се за зъбите си.

 

Често можете да определите възрастта на човека по начина, по който изглежда устата му. Заклетите фенове на цигарите и кафето, например, често са с потъмнели зъби, а това придава допълнителни години към възрастта им. Ако искате да изглеждате по-млади, уверете се, че се грижите добре за зъбите си, редовно ги почиствайте след пиене на кафе, избягвайте да пушите и правете редовни избелващи процедури, стига да са безопасни за здравето им.

 

  1. Бъдете по-позитивни.

 

И накрая, бъдете по-позитивни! Това определено може да ви помогне да изглеждате по-младежки и да сте по-привлекателни. Прекаленото вглъбяване в проблемите се отразява върху външността. Не забравяйте да носите най-важния си аксесоар - Вашата усмивка!


Ако Ви допада нашият блог, харесайте страницата ни във facebook, за да сте винаги в крак с тенденциите в грима, красотата и личната грижа!


Коментари

Напиши коментар

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!