• Балсам за боядисана коса Color Defence Hair Conditioner 250ml Sendo

*Изображенията са илюстративни

Балсам за боядисана коса Color Defence Hair Conditioner 250ml Sendo


  • 13.40лв.

 1


Sendo Color Defence Color Protection Hair Conditioner е органик и веган балсам за защита цвета на боядисаната коса. Той въздейства на косъма като го подхранва и омекотява, запазвайки в същото време яркоста и дълбочината на цвета. Съдържа 97.0 % натурални органични съставки.

Начин на употреба:

Нанесете по дължините на измита със шампоан Sendo Color Defence Protecting Shampoo коса. Масажирайте внимателно и оставете да подейства 3 - 5 минути след което и изплакнете обилно с вода. За най-добър резултат ползвайте и спрей и маска от серията Sendo Color Defence. 

Съставки:

• Биотехнологичен екстракт от домати

• Биотехнологичен фитокомплекс от гроздови, ябълкови, лимонови и пшенични трици

• Био екстракт от годжи бери - Мурумуру масло

SENDO не съдържат:

- Съставки от животински произход

- SLS/ SLES

- Парабени

- Парфюми с алергени и синтетични багрила

- Силикони

- Вазелин и минерални масла

0% SLS / SLES

Повърхностно активните вещества SLS и SLES се считат за потенциални дразнители на кожата: в продуктите на SENDO са заместени с естествено получен детергент (натриев коцетов сулфат).

0% Парабени и MIT

Парабените и MIT са заменени с алтернативни вещества, които са по-нежни към кожата.

<1 PPM никел

Всички продукти са тествани за наличието на никел (<1 ppm), за да се гарантира по-голяма поносимост за кожата - свръхчувствителна към тази съставка.

0% Аромати със синтетични оцветители и алергени 

0% Силикони 

Премахнати са силиконите и всички неразграждащи се вещества, които образуват филм върху кожата и пречат на активните съставки да работят.

0% Вазелин и/или минерални масла

Изчистени са от вазелин и минерални масла, които са вредни за околната среда, използват се естествено получени съставки.

Какво казва производителят за себе си:

Sendo е бранд на Eley за продуктите за коса. Eley е компания с дългогодишен опит в индустрията за грижа за косата, лицето и тялото, която работи както на националния, така и на международния пазар. Нашата компания е 100% италианска : ние сме базирани в Granarolo dell'Emilia и цялото ни производство се извършва в тази страна. Ние произвеждаме иновативна и функционална козметика за коса, лице и тяло в продължение на много години, както за националния, така и за международния пазар. Нашето присъствие на световния пазар непрекъснато нараства и се налага все повече. Продуктите на Eley имат изключително високи стандарти за качество, по - специално благодарение на нашата собствена модерна и ефективна лаборатория за научноизследователска и развойна дейност. Но освен ефективност на нашите продукти, ние искаме да гарантираме на нашите клиенти, че работата ни зачита околната среда, нашите работници и етичните ни ценности. Работим с иновативни и безопасни формули и технологии, влагаме в продуктите само естествени активни съставки и сертифицирани органични екстракти. Нещо повече, цялото ни производство следва строги стандарти за безопасност, хигиена и мониторинг, под наблюдението на техници и консултанти, които защитават както нашите работници, така и крайните клиенти. Нашите технологично усъвършенствани машини спазват всички действащи екологични разпоредби и нашите процеси непрекъснато се наблюдават, за да се подобри тяхното въздействие върху околната среда.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!