• Апликатор за сенки двоен 6011 Artdeco | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Апликатор за сенки двоен 6011 Artdeco


  • 4.20лв.

 Продуктът не е наличен. Въведете вашите данни, за да Ви уведомим, когато пристигне.


Прецизен двустранен апликатор за сенки 6011 на ARTDECO. Той е удобен, практичен и лесен за употреба. Изключително удобен за нанасяне на прахообразни сенки за очи. Върховете с мека гъбичка позволяват нанасяне на прахообразни сенки за очи, брокат и сенки с блестящи частици.

Формата на двата края на апликатора е различна и е подходяща за постигане на различен декоративен ефект. Заостреният се използва за нанасяне на по-тъмни цветове сенки и поставяне на прецизни акценти, а по-широкият – за по-светлите цветове (за целия клепач).

Благодарение на иновативния дизайн и възможността да се добавят два цвята сенки, апликаторът може да се превърне в практична палитра, която винаги може да ви бъде под ръка. Гъбичките на апликаторите са изключително издържливи и могат да се перат.

Начин на употреба: Изберете два цвята сенки за очи - светли и тъмни. Нанесете светлия цвят с по-широкия апликатор върху целия клепач. След това с тънъкия апликатор нанесете тъмния цвят от външния ъгъл – към вътрешния, по линията на миглите. Прелейте двата цвята. Уверете се, че има плавен преход. За да поддържате апликатора и да го ползвате максимално дълго време, се препоръчва измиването му с мека пяна и обилно изплакване с вода. Избършете с мека кърпа и оставете да изсъхне на въздуха.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!