• Ампули за подхранване на косата Pappa Reale Alan Jey | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Ампули за подхранване на косата Pappa Reale Alan Jey


  • 2.20лв.


  • 10 или повече 1.98лв.
 10


Alan Jey Pappa Reale са ампули с хранителен биологичен лосион – активатор на косъма с пчелно млечице и екстракт от жен-шен Papa-Reale & Ginseng без измиване. Лосионът в ампулите представлява активатор на косъма с изключителните хранителни свойства на пчелното млечице и тонизиращите, и антиоксидантни свойства на жен-шена. Ревитализиращият и възстановяващ ефект е видим още след първите апликации. Косите, освен лъскав и здрав вид, придобиват видима сила и жизненост. Продължителната употреба на лосиона осигурява идеалното физиологично равновесие на косъма, който е отлично подхранен и с активни жизнени функции.

Една опаковка съдържа:  10 бр. ампули х 10 ml. Цената е за 1 бр. ампула. Цена на 1 опаковка - 19.80 лв. /-10% ще бъде отразена в окончателната фактура при поръчка на или над 10 бр./.

Начин нa yпотреба: Върху измита и леко подсушена с хавлия коса, нанесете съдържанието на 1 ампула върху скалпа и масажирайте деликатно с пръсти до пълното попиване на лосиона. След това се пристъпва към оформяне на прическата. Не се измива !

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!