• Ампули възстановяващи след боядисване или изрусяване на косата Bioproten Keratin Farcom | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Ампули възстановяващи след боядисване или изрусяване на косата Bioproten Keratin Farcom


  • 3.50лв.


  • 12 или повече 3.15лв.
 18


Ампулите за коса Bioproten with Keratin на Farcom са възстановяващ продукт за коса, обогатен с кератин. Те придават жизненост и подобряват здравето на косата след боядисване или изрусяване. Съставките, съдържащи се в тях, допринасят за овлажняването и възстановяването на естествения баланс на косъма, предпазвайки го от стреса и спомагат за дълготраен цвят. Екстрактът от памучни семена е богат на белтъчини, захари и витамин В, които благодарение на своите хидратиращи и успокояващи свойства способстват да се възстанови естественото равновесие на косата, засегната от третирането. Ампулите са дерматологично тествани.

Една опаковка съдържа: 12 бр. ампули х 10 ml + 1 бр. апликатор. Цената е за 1 бр. ампула. Цена на 1 опаковка - 37.80 лв. /-10% ще бъде отразена в окончателната фактура при поръчка на или повече от 12 бр./.

Начин на употреба: Смесете съдържанието на ампулата със същото количество вода в купа и разбъркайте добре до получаване на кремообразна текстура. Измийте косата, нанесете получената смес върху нея и оставете да действа 3 минути, като сресвате косата от корените към краищата. При изгубила блясъка си коса, нуждаеща се от допълнителни грижи, повтаряйте на редовни интервали.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!