• Ампули против пърхот и косопад Denise Placenta Biopharma | Магазин - "За Човека"

*Изображенията са илюстративни

Ампули против пърхот и косопад Denise Placenta Biopharma


  • 2.50лв.


  • 8 или повече 2.25лв.
 30


BioPharma Denise Placenta са ампули против пърхот и косопад  с екстракт от плацента. Съдържат  енергизиращ лосион с високо съдържание на протеин от плацента, който енергизира косъмния и фоликуларен метаболизъм. При целенасочена и редовна употреба е ефикасно средство за възстановяване на клетъчните метаболитни функции. Ефективно подобрява структурата на косъма и поддържа скалпа в оптимално физиологично равновесие. Ефектът е бърз и видим още след първите апликации. Премахване на пърхота и спиране на косопада се постига при използване на 2-3 ампули седмично в продължение на един месец, а след това по една ампула седмично.

Една опаковка съдържа:  8 бр. ампули х 10 ml. Цената е за 1 бр. ампула. Цена на 1 опаковка - 18.00 лв.  /-10% ще бъде отразена в окончателната фактура при поръчка на или повече от 8 бр./.

Начин на употреба: На измита и леко подсушена с хавлия коса нанесете съдържанието на една ампула върху скалпа, масажирайте деликатно с пръсти до пълното попиване на лосиона. След това се пристъпва към оформяне на прическата. Не се изплаква!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Този продукт към момента е изчерпан. Въведете Вашите данни, за да ви уведомим щом го получим и може да бъде поръчан!