1. Връщане на закупена стока може бъде направена в рамките на 14 календарни дни след получаване на поръчката.

2. Стоката се изпраща на адреса на в главния ни магазин в Стара Загора, като разходите по транспорта се покриват от клиента, или може да бъде върната на място в главния ни магазин. Ако сме изпратили друг продукт, вместо поръчаният - всички разходи са за наша сметка.

3. 100% възстановяване на парите се извършава по банков път, след като стоката бъде върната със стокова разписка (касова бележка) и проверена от наш служител, само при условие, че не е нарушен търговския вид или целостта на стоката (разкъсана опаковка, премахнати етикети и други) , в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

4. Съгласно разпоредбите на ЗЗП и БАХ поради възможен пренос на заболявания при тестване/ползване на рекламация не подлежат козметични продукти от следния вид:

- кремове/лосиони/балсами с разпечатано фабрично фолио на бурканчето

- декоративна козметика с премахнато защитно фолио или със следи от употреба – червило, руж, фон дьо тен, спирала и др.

- продукти за лична хигиена – шампоан, балсам, маска за коса, гел, вакса, гъби за бяна и др.

4. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на сумата се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането, в срок от календарни 7 дни.

5. При констатация на нарушен търговски вид или следи от употреба, може да бъде предоставена само частична компенсация.

6. При липса на предварително уведомяване за връщане на стока, магазин „За Човека“ запазва правото си да откаже рекламация.

7. При спор, който не може да бъде решен съвместно с нашия онлайн магазин, може да се обърнете към сайта на КЗП или ОРС.

До магазин „За Човека“, Бул. „Цар Симеон Велики“ 90 , Стара Загора, България, 6000. С настоящото уведомявам/уведомяваме, че се отказвам/е от сключения от мен/нас договор за покупка на следните стоки:

Информация за поръчка
Информация за продукт & Причина за връщане на стоката